Sunday, March 21, 2010

KAK LIAH

Entah...sepatutnya ila dah wat enry ni semalam.Tapi Ila tak punyai kekuatan untuk itu.Ila rasa sedih sesangat.Semalam birthday arwah akak yang ke29 tahun. Kalau dia ada ntah kemana dia bawak kami bercuti tahun ni.,Dia suka berjalan, suka ambik gambar.Ila rindu sgt sgt kat dia.

Dengan dia je ila boleh bercerita segalanya. Dia ada seorang pendengar yg sgt baik.I know abang pun tahu kan.Betul kata abang dia tiada penggantinya.Susah untuk dapat seseorang sepertinya.Seorang yang punya hati yg sgt baik.Lembut...suka tersenyum.senyumannya pun manis.Sesorang yang sgt memahami. Ila paham kenapa abang sgt sygkannya.Dan tak boleh lupakan dia.

Abang...

Ila tahu memang susah untuk abang lupakan dia. Memang susah untuk abang menjumpai wanita seperti dirinya.Seorang yang penuh ngan kasih sayang, penuh kelembutan dan sangat sangat memahami diri abang.

Tapi abang jgn lupa, abang punyai kehidupan sendiri.Abang perlukan seorang teman/kekasih untuk mengisi kekosongan itu bang.3 comments:

MUMMYAR said...

hi dilla,anda telah di tag ye...hihi...sila la ke mummyar

MUMMYAR said...

hanya org yg pernh merasai kehilangan saja yg tau perasaan itu....satu persaan yg sukar utk di gambrkan...betul x dilla?sabar ye

dillasham87 said...

betul kak.lagilah sekarang tinggal seorang diri.ntahlah....

Post a Comment